El Segundo - Downtown LA - Reisverslag uit El Segundo, Verenigde Staten van Laura Fennema - WaarBenJij.nu El Segundo - Downtown LA - Reisverslag uit El Segundo, Verenigde Staten van Laura Fennema - WaarBenJij.nu

El Segundo - Downtown LA

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

22 September 2024 | Verenigde Staten, El Segundo

Vanmorgen met de metro naar downtown Los Angeles vertrokken. In ongeveer 1,5 uur sta je midden op Hollywood Boulevard.

We keken onze ogen uit. De eerste 15 minuten hebben we alleen naar beneden gekeken lopend over de Walk of Fame. Bekende en onbekende namen onder onze sneakers.

We hadden tickets voor de hop on hop off bus waar je 4 verschillende routes mee kunt rijden.

Onze eerste route gaat richting Beverly Hills. Onderweg krijg je allemaal leuke info via oortjes.

We stappen uit in Beverly Hills en wandelen richting Rodeo Drive. Wat een dure winkels zie je daar. Niet aan ons besteed. Parallel aan Rodeo Drive loopt Beverly Drive. Ik heb daar een mooie Guess tas gekregen van Richard. Uiteraard moet er ook gegeten worden, dus een lunch op Beverly Drive mag niet ontbreken. Onze eerste hamburger in drie weken.

Met de hop on hop off bus door naar de volgende route richting Universal Studios.

We wilden niet naar de studios zelf, ben je zeker een dag zoet mee en die hadden we niet over, maar wel rondgekeken in de omliggende winkels.

Terug met de bus naar Hollywood Boulevard, nog even rondgekeken en de metro terug naar het hotel genomen.

Onze indruk van downtown LA en Hollywood?

Een hoop armoe en vergane glorie, maar hé we zijn er geweest.

Morgen gaan we naar een automobiel museum in de buurt van ons hotel. Om 14:00 uur leveren we de auto in en gaan we naar het vliegveld waar om 16:45 onze vlucht naar Nederland vertekt.

We komen dan maandag rond 12:00 uur aan in Amsterdam.

• 22 September 2024 - 10:26

Mama:

Eindelijk een Hamburger,en een mooi kado van Richard en de indrukken neem je mee,goede reis naar huis[e-1f48b]

• 22 September 2024 - 11:05

Sandra En Peter Zanen :

Genoten van jullie foto's en verhalen. Goede reis terug lieffies![e-1f618]

• 22 September 2024 - 12:57

Sylvia :

Geweldig om te zien, de hamburger lijkt overigens wel een complete maaltijd voor een heel gezin!

Wat lieffff een guess tas.... heb je toch nog geshopt!!!

Handig om alle herinneringen in te stoppen [e-1f603]. Nu nog even een paar uurtjes sightseeing en dan skyseeing.... weer terug naar huis.

Kusssss

• 22 September 2024 - 16:11

Annemieke Rabbers:

Wauw een guess tas, super lieff van Richard.Wat een ervaring de afgelopen 3 weken en hele leuke foto's. Wij wensen jullie een goede terug reis , en spreken elkaar gauw lieverds. Dikke kus van ons.xx