Mesa - Palm Springs California
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
20 September 2024 | Verenigde Staten, Palm Springs
Vandaag ongeveer 500 km van Mesa Arizona naar Palm Springs California.
Palm Springs is vanwege het klimaat geliefd bij gepensioneerden en overwinteraars.
Het verkeer is aan het begin van de rit nog erg hectisch. 5 baans in en uitvoegend verkeer. De meeste kilometers gaan over de Interstate.
Op het programma staat een bezoek aan Joshua Tree National Park.
Twee verschillende woestijnecosystemen, de Mojave en de Colorado, komen samen in Joshua Tree National Park.
Het valt ons een beetje tegen. Een dor landschap met lage beplanting. Wel heel veel Cholla Cactussen, erg prikkelbaar. Maar misschien zijn we te verwend met alles wat we al gezien hebben. Het lijkt wel een beetje "gewoon" te worden.
Hiken is geen optie, dat wordt in de zomer afgeraden.
We hebben weer een prachtig hotel met heerlijk zwembad. Onze kamer is zo groot dat we elkaar bijna moeten bellen om te weten wie waar is.
In downtown Palm Springs was vanavond de wekelijkse avondmarkt VillageFest, een soort braderie/smaakmarkt. Lekker gewandeld, gegeten en een ijsje toe.
20 September 2024 - 09:58
Annemieke Rabbers:
Prachtig allemaal , heel veel plezier nog de laatste dagen .
20 September 2024 - 10:32
Mama:
Pracht hotel,nu even alles laten landen,geniet nog van de laaste dagen veel plezier
20 September 2024 - 18:37
Afra:
Nou dat is volop genieten
Prachtig allemaal
Geniet nog even het is zo voorbij
Morgen ramon verhuizen vandaag de slaapkamers schoongemaakt
Gaat goed met de bouw
Tot over een paar dagen
20 September 2024 - 22:01
Sandra En Peter Zanen :
Zo hee, kilometervreters! Jullie zijn ondertussen helemaal murw geslagen van de geweldige indrukken! Nog even een paar dagen heel hard genieten lieffies![e-1f618]
22 September 2024 - 00:45
Sylvia :
Dat is Amerika... een land van uitersten.... Rijk en arm, gigantisch mooi of kaal en dor... het is er allemaal!
Jullie hebben het allemaal gezien in real life.... onvoorstelbaar [e-1f604]
Nog even een paar dagen genieten en dan weer naar huis waar jullie wel gemist worden.
Groetjes van [e-1f430]